שוב ורנר?????????????????????????????????????????????????
לפני שנים הביאו את ורנר על תקן של מושיע ומה לעשות ,הוא לא הושיע ופיטרו אותו.
בקיבוץ עין גב התיירות .ענף מכניס בזכות הנויניקים ועובדי החצר.
ההנהלה במנרה צריכים להבין מה שההנהלה בעין גב הבינו שהצימר מתחיל מהשער של הקיבוץ ולא מהמשרדים של הצימר.
הנויניקים ששכרנו ב4000 שח לחודש נותנים לנו עבודה ששוויה 4000 שח בחודש. הם גוזמים את השיחיס ששאולי שתל לפני הרבה שנים.ובזה אנחנו מסתפקים.
כל זמן שהדרך מהשער ועד הצימרים ניראת כמו דורה בורה שבאפגניסטאן. צימרים לא יבואו גם אם תחליפו את שמחה במוטי ואת מוטי בשמחה ואת שנהם בוורנר. שבת שלום ויקטור בר.
אני פונה מפה לחברים ולבנים אם יש לכם הצעות איך ניתן לחבר את הבנים לקיבוץ? איך ניתן למשוך אותם להיות חלק מקהילה זו ושיעזרו לנו לחדש את הישוב, אני מבקש לפתוח דיון רחב כמה שניתן שבסוף יביא אותנו להתחדשות ולקליטה .
פעם הראו בטלוויזיה אזרח תל אביבי שלקח סרט סימון וגידר רחבה וכל מי שנכנס לרחבה על מנת לחנות את מכוניתו התבקש לשלם לו 5 שקלים.וכך התפרנס האזרח הנ"ל עד שתפסו אותו.
ולמה אני מספר את הסיפור?
משום שכך אנחנו נוהגים עם הדירות הפנויות ,שכן הדירות אינן שייכות לנו.אבל נעזוב לרגע את הסיפור ונתרכז בנושא.והוא קליטת הבנים,
אני מציע סל פיטויים לבן ולבת שכולל :דירה חינם מסוף י"ב ועד גיל 30 .הבנים יגורו ליד הוריהם כך שמזונם מובטח.וכאן משל הפרה והעגל,תופס.
אם יירצו ללמוד.עומדים לרשותם מוסדות השכלה גבוהה:תל חי,אוהלו .כרמיאל וחיפה.להמשיך בגין הורים
יירצו לעבוד להעמיד לרשותם את כל ענפי המשק.זכותם על פני שכיר ותאילנדי.
כמובן,יישלמו :ארנונה ,חשמל,מים ומים חמים.
אין להמעיט בעוצמתה של קבוצת צעירים ומכאן תרומתה החברתית לחברה המזדקנת שלנו.
לא רציתי להביא את הדברים האלה לפני כן אבל נימנעתי שלא יגידו ,תעמולת בחירות.
ויקטור
בנובמבר 2007 אנו נצביע עבור יו"ר המועצה, אנו תושבי מנרה צריכים להצביע עבור אהרון ולנסי, פה אין חשיבות מיוחדת לכמה זמן הוא בתפקיד, כי אם הוא טוב ויש לו מה להוסיף ויש אז אנו צריכים לבחור בו, חשוב שכל אחד ואחת יקבל את ההחלטה הנכונה שהיא ולנסי לראשות המועצה.